Oplev Harzen og Goslar med PouLis Rejser i 4 dage inkl. halvpension for kun 2.895,-. Vi kører den 30. maj til 2. juni.

For tredje år i træk arrangerer vi tur til Harzen og Goslar. Harzens perle er og bliver Goslar, som er danskernes mest foretrukne by i Harzen. Det er den største og mest charmerende by med sine store huse i bindingsværk og skiferbelægning i smukke mønstre.

Se hele programmet samt flere billeder eller læs om hotellet her.

Goslar er på Unesco´s Verdensarvliste for sin tid som middelalderlig kejserby og ikke mindst på grund af bjergværket Rammelsberg, hvor man gennem næsten 1000 år udvandt sølv og andre metaller, der dannede grundlag for byens velstand. Wernigerode er en utrolig flot by med masser af seværdigheder, velholdte bindingsværkshuse og et charmerende torv med Wohltäterbrunnen og et ikonisk rådhusbyggeri. I Wernigerode skal vi også se slottet, som knejser over byens hustage, og hvor der er indrettet museer. Vi skal også se byen mindste hus på kun 10m2.

Busrejser med danske guider

På vores tur til Harzen guider vi selv og er med på alle udflugter. Prisen inkluderer buskørsel i ****luksusbus med Wi-Fi, ophold i delt dobbeltværelse med halvpension fra 1. dag til og med morgenmad sidste dag, udflugter, entréer og rejseleder samt lokal byskat og gebyr til Rejsegarantifonden. Depositum kr. 500,- betales ved rejsens bestilling.