1. dag

Kl. 06.00 er der afrejse fra Viborg, og der køres med passende pauser gennem Tyskland til vores overnatningshotel. Forinden gør vi ophold ved det 70 meter store Herkules monument med udsigt over Kassel. Herefter er der indkvartering og evt. en lille gåtur i den gamle bydel, inden der serveres en 3-rettes menu i hotellets restaurant.

2. dag – Rüdesheim

Kl. 9.00 kører vi til Hotel Unter den Linden, hvor vi spiser frokost inden indtjekning. Herefter skal vi opleve Rüdesheim, hvor vi først tager en tur med Winzerexpressen rundt i byen og med en afstikker op i vinmarkerne. Derefter går vi en lille guidet rundtur, inden byen kan opleves på egen hånd, hvorefter vi kører retur til hotellet.
Kl. 19.00 er der 3-retters aftenmenu på hotellet med efterfølgende Rüdesheimer Kaffe.

3. dag – Sejltur på Rhinen

Kl. 9.30 tager vi på sejltur forbi Loreley klippen op til St. Goarshausen, hvor bussen venter og kører os op på den berømte klippe. Herefter går turen videre til Koblenz, Deutsches Eck, hvor der bliver der mulighed for frokost på egen hånd. Hjemturen køres retur på den anden side af Rhinen med et ophold i den smukke by Bacharach, inden vi fortætter til Bingen og sejler over til Rüdesheim.
Kl. 18.00 er der 3-retters aftenmenu på hotellet. Efter middagen kører vi ind til Rüdesheim for at opleve den berømte Drosselgasse med farverige lys og en glad atmosfære. Her er der mulighed for at opleve stemningen på egen hånd, inden bussen kører retur til hotellet ca. kl. 22.00.

5. dag – Assmannshausen og Rüdesheim

Kl. 10.00 starter vi dagen med en lille ”bytur” i Assmannshausen. Herefter kører vi ind til Rüdesheim, hvor der bliver tid til frokost og mulighed for at opleve bl.a. Sigurds Mekaniske Musik Kabinet, Reingau Vinmuseum eller at tage en tur med svævebanen op til Niederwalddenkmal monumentet og nyde udsigten over Rhinen.
Hen på eftermiddagen samles vi op ved Drosselgasse og kører op til Niederwalddenkmal monumentet for dem, der ikke har taget svævebanen.
Kl. 15.00 køres retur til hotellet, hvor der er kaffe og kage til os på terrassen.
Kl. 19.00 er der 3-retters aftenmenu. Aftenen er fri til evt. at nyde  Assmannshausen.

4. dag – Rheingau-Tur

Kl. 9.30 er der Rheingau-Tur (Rhinlandskabstur). Vi besøger først Hildegardklosteret, der ligger midt i vinmarkerne. Her hører vi om klosteret med dets mange specialiteter og får et kig ind i klosterkirken. Der bliver mulighed for at handle i klosterets butik. Turen fortsætter til områdets ældste by, Eltville som også er kendt som rosenbyen med mere end 23.000 roser.

Efter en lille byrundtur i Alte Stadt er der frokost på egen hånd. Turen går herefter til Schloss Johannisberg og videre til valfartskirken i Marienthal, inden vi kører hjem, hvor vi har arrangeret vinsmagning med Pernille på Hotel Unter den Linden.
Kl. 18.30 serveres der en 3-rettes aftenmenu. For dem, der har lyst, slutter dagen af med en tur ”Hos Holger”, en lille hyggelig øl- og vinbar med levende musik.

6. dag

Efter morgenmaden tager vi afsked med Hotel Unter den Linden kl. 8.00 og kører igennem Tyskland med passende pauser undervejs retur til Danmark
Der gøres ikke ophold ved den dansk/tyske grænse.

Ret til ændringer forbeholdes.