Program

1. dag

Torsdag kl.06.00 er der afrejse fra Viborg, og der køres med passende pauser gennem
Tyskland til Assmannshausen, hvor vores danske værtinde Pernille står klar med en
velkomstdrink, inden vi skal nyde vores 3-retters aftenmenu på hotellet.

2. dag – Rüdesheim

Fredag kl. 9.30 kører vi til Rüdesheim og tager med Winzerexpressen på en tur rundt i byen og med en afstikker op i vinmarkerne. Herefter besøger vi det berømte Siegfrieds mekaniske musikkabinet, inden vi tager en lille guidet rundtur i Rüdesheim. Herefter er der tid til frokost på egen hånd. Kl. 14.00 åbner årets Vinfestival, hvor der er musik og vinsmagning fra de lokale vinbønder.
NB: Kl. 15.30 køres retur til hotellet, for dem der har lyst til dette, og retur igen til
Rüdesheim kl. 18.30.
Kl. 19.00 er der fællesspisning på restaurant Drosselhof i Drosselgasse. Her er der
også musik, fest og farver, indtil vi kører retur til hotellet igen kl. 22.00.

3. dag – Rheingau-tur

Lørdag kl. 9.30 kører vi til Asbach besøgscenter, hvor vi får en lille fortælling om Tysklands mest berømte brandy, ligesom der bliver mulighed for køb i butikken. Vi besøger herefter Hildegard-klosteret, der ligger midt i vinmarkerne, hvor vi ser den smukke klosterbygning og klosterkirken. Vi fortsætter til områdets ældste by, Eltville, også kendt som rosernes by. Efter en lille byrundtur i Alte Stadt er der frokost på egen hånd. Hen på eftermiddagen køres retur til Rüdesheim, dog med en lille afstikker op til Schloss Johannisberg, hvor der også bliver mulighed for køb af vin. Herefter bliver der igen mulighed for at opleve Vinfestivalen, inden vi kører retur til hotellet kl. 17.00.
Kl. 19.00 er der 3-retters aftenmenu efterfulgt af Rüdesheimer Kaffe på vores hotel.

4. dag – Sejltur på Rhinen

Søndag kl. 9.30 tager vi på sejltur til St. Goarshausen, hvor bussen venter og kører os op på den berømte Loreley-klippe, som er 132 m høj, hvor vi skal se det nye besøgscenter og området med en fantastisk udsigt ud over Rhinen. Her er der også mulighed for at spise frokost på egen hånd.
Først på eftermiddagen kører vi via baglandet retur til Rüdesheim, Niederwald monomentet, som er fra 1883, rejst til minde om Tysklands samling i 1871. Herfra kører vi ned til rødvinsbyen Assmannshausen, hvor der er kaffe og kage på terrassen
Kl. 19.00 serveres der en 3-retters aftenmenu.

5. dag – Hjemrejse

Mandag kl. 08.00 efter morgenmaden tager vi afsked med Hotel Unter den Linden og kører retur til Danmark med passende pauser undervejs. Der gøres ophold på restpladser med mulighed for køb af frokost og aftensmad

Ret til ændringer forbeholdes.