Rhinen

Oplev Rhinen fra den 15. – 19. august 2024 for kun kr. 4.395,-. Prisen er inkl. halvpension, sejltur, udflugter og entréer.

Oplev Rüdesheim, som holder Vinfestival i den weekend, vi er der. Vi skal opleve Drosselgasse med lys, farver og musik. Evt. en tur med svævebanen op til Niederwalddenkmal, hvorfra der er en fantastisk udsigt over byen og ned over Rhinen. Vi besøger Hildegard Klosteret og tager en sejltur på Rhinen op til Loreley klippen samt et besøg på Asbash besøgscenter og selvfølgelig vinsmagning.

Se hele programmet samt flere billeder eller læs om hotellet her.

Når du holder ferie med PouLis Rejser ved Rhinen i Tyskland oplever du bl.a. en sejltur på Rhinen, hvor vi ser klipper og stejle vinmarker. Her findes også en borg på næsten hver bjergtop og gamle byer med bindingsværkshuse. Oplev Rüdesheim, Drosselgasse og Niederwalddenkmal, hvorfra der er en fantastisk udsigt over byen og ned over Rhinen med en livlig trafik af såvel erhverv som turisme.

Sommertur med halvpension til Rüdesheim og Assmannshausen

For kr. 4.395,- pr. person får du ophold i delt dobbeltværelse på ***Hotel Unter den Linden, velkomstdrink, halvpension med 3 x 2-retters aftenmenuer 1x 3 retters aftenmenu på Restaurant Drosselhof i Rüdesheim. Sejltur på Rhinen, udflugter, en tur med ”Winzerexpress” i Rüdesheim. Besøg på Schloss Johannisberg, Asbach Uralt og Sigfreds mekaniske musikkabinet. Kørsel i **** luksusbus med Wi-Fi og guider på hele turen. Depositum 500,- v/tilmelding og restbeløbet 30 dage før afrejse.