OBS: Denne tur er aflyst.

Oplev Rhinen fra den 21. – 26. juni 2020 for kun kr. 3.975,-. Prisen er inkl. halvpension, sejltur, udflugter og entréer.

På vores Rhinen-tur skal du blandt andet opleve Rhinen, Rüdesheim, Assmannshausen og Eltville. I 2016 kørte vi for første gang til det smukke område ved Rhinen, og igen i 2020 skal vi bo på det skønne Hotel Unter den Linden. Herfra tager vi på udflugter, sejltur og meget andet.

Se hele programmet samt flere billeder eller læs om hotellet her.

Download brochuren her.

En sejltur på Rhinen, klipper og stejle vinmarker. En borg på næsten hver bjergtop. Det er, hvad der venter dig, når du holder ferie med PouLis Rejser ved Rhinen i Tyskland. Oplev Rüdesheim, Drosselgasse og Niederwalddenkmal, hvorfra der er en fantastisk udsigt over byen og ned over Rhinen med en livlig trafik af såvel erhverv som turisme.

Sommertur med halvpension til Rüdesheim og Assmannshausen

For kr. 3.975,- pr. person får du ophold i delt dobbeltværelse, først 1 nat på Hotel Stadt Baunatal ved Kassel og herefter 4 nætter på det billedskønne Hotel Unter den Linden, som ligger helt ned til Rhinen. Du får også kaffe med et rundstykke, 2xfrokost og 5×3 retters aftenmenu samt sejltur på Rhinen, udflugter, entré og tur med “Winzerexpress” i Rüdesheim. Kørsel i **** luksusbus og Pouli og Lis som guider på hele turen. Depositum kr. 500,- betales ved tilmelding og restbeløbet senest en måned før afrejsen.