Lis Nyrup og Pouli Pedersen, der har drevet rejseselskabet PouLis Rejser i mere end 20 år er bosiddende i Viborg. Vi har tidligere drevet PouLis Rejser sideløbende med vores daglige arbejde. Lis Nyrup har arbejdet som dagplejepædagog ved Viborg Kommune, og Pouli Pedersen har arbejdet som stiftskasserer/økonomichef og kapitalforvalter på Viborg Stiftsadministration.

Vi samarbejder med Silkebus i Silkeborg og kører i topmoderne busser.

Det hele startede med vores store interesse for Tjekkiets hovedstad, Prag, også kaldet Den Gyldne Stad, og vi mener, at Prag uden tvivl er en af Europas smukkeste og mest populære hovedstæder.

Med tiden kom flere rejsemål med på programmet som Norge, Harzen, Berlin, Rhinen, Stockholm, Alsace, Bornholm og her sidst Dresden og Celle.

Rejseudbuddet i 2020/2021 har desværre været begrænset som følge af Covid-19.

I 2022 starter vi op med tur til Prag i Påsken efterfulgt af vores nye og spændende rejse til Dresden i maj måned efterfulgt af tur til Bornholm omkring Sankt Hans og sidst men ikke mindst vores populære Rhintur i september.

Har du lyst til at høre mere, er du altid velkommen til at ringe og får en rejsesnak. Vi er et personligt rejseselskab, der tager hånd omkring den enkelte, og er selv med på alle rejserne.

PouLis Rejser er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden og har nr 1971.