Oplev Berlins julemarkeder den 29. nov. – 1. dec. 2019 for kun kr. 1.795 kr. inkl. kvartpension og dansk lokal guide.

OBS: Denne tur er udsolgt. Men vi kører igen i den 27. – 29. nov. 2020. Se hele brochuren for Jul i Berlin 2020.

Ta’ med PouLis Rejser og oplev Berlin og byens mange velkendte og hyggelige julemarkeder. Du får samtidig et indblik i Berlins historie med vores danske guide. Vi kører til Berlin d. 29. nov. – 1. dec. 2019.

Oplev den særlige julestemning

Med PouLis Rejser kan du opleve den helt særlige julestemning, som er i Berlin. Du får også mulighed for at opleve nogle af de mange seværdigheder på den guidede byrundtur med vores lokale guide. Se hele programmet for turen.

Vi skal bo på Hotel Air In Berlin i Vestberlin ved Kurfürstenstrasse – næsten over for det store indkøbscenter KaDeWe. Læs mere om hotellet.

Pris kun kr. 1.795,-

Pr. person inkl. buskørsel i luksusbus, ophold i dobbeltværelse med kvartpension fra morgenmad 2. dag til og med morgenmad sidste dag, udflugter, rejseleder og dansktalende guide på byrundturen samt lokalskat og gebyr til Rejsegarantifonden. Depositum kr. 500,- betales ved rejsens bestilling.

Mulighed for halvpension: Der er mulighed for tilkøb af 2 x aftensmad på 2 forskellige restauranter for i alt kr. 350. Dette skal bestilles ved tilmeldingen.