Program

1. dag

Kl.06.00 er der afrejse fra Viborg, og der køres med passende pauser gennem Tyskland til Assmannshausen, hvor vores danske værtinde Pernille står klar med en velkomstdrink inden vi skal nyde vores 3-retters aftenmenu.

2. dag – Rüdesheim

Kl. 9.30 kører vi til Rüdesheim og tager med Winzerexpressen på en tur rundt i byen og med en afstikker op i vinmarkerne. Derefter går vi en lille guidet rundtur, og herefter er der tid til frokost og oplevelser på egen hånd. Der er mulighed for en tur med Niederwald-svævebanen eller et besøg på Siegfrieds museum for mekaniske musikinstrumenter.
Kl. 14.15 samles vi op ved Drosselgasse og kører til Niederwalddenkmal
monumentet for dem, der ikke har taget svævebanen. Kl. 15.00 køres retur til hotellet, hvor der er kaffe og kage til os på terrassen. Resten af dagen er fri til at slappe af og nyde trafikken på Rhinen. Sidst på eftermiddagen er der mulighed for en lille gåtur i Assmannshausen inden aftensmaden.
Kl. 19.00 er der en 3-retters aftenmenu, og herefter bydes der på Rüdesheimer Kaffe.

3. dag – Sejltur på Rhinen

Kl. 9.30 tager vi på sejltur til St. Goarshausen, hvor bussen venter og kører os op på den berømte Loreleyklippe, som er 132 m høj. Herefter går turen videre til Koblenz, hvor vi skal se Deutsches Eck. Her bliver der mulighed for frokost på egen hånd. Hjemturen køres på den anden side af Rhinen, hvor der gøres et lille ophold i den smukke by Bacharach. Vi fortsætter turen til Bingen, hvor vi sejler over til Rüdesheim.
Kl. 19.00 serveres der en 3-retters aftenmenu. Efter middagen er der, for dem, der ønsker det, en kort gåtur til en øl/vinbar med levende musik.

4. dag – Rheingau-Tur

Kl. 9.30 er der Rheingau-Tur (Rhinlandskabstur). Vi besøger først Hildegardklosteret, der ligger midt i vinmarkerne. Her hører vi om klosterlivet og dets mange specialiteter og et kik ind i klosterkirken. Der bliver mulighed for at handle i klosterets butik. Herefter fortsættes turen til områdets ældste by, Eltville, også kendt som rosenbyen. Efter en lille byrundtur i Alte Stadt er der frokost på egen hånd.
Herefter kører vi til Schloss Johannisberg og videre til valfartskirken i Marienthal, inden vi kommer til hotellet, hvor der er vinsmagning
Kl. 18.00 serveres der en 3-rettes aftenmenu. Efter middagen kører vi ind til Rüdesheim, hvor der igen bliver mulighed for på egen hånd at opleve den hyggelige aftenstemning med lys og levende musik.
Bussen kører retur til hotellet kl. 22.00.

5. dag

Efter morgenmaden tager vi afsked med Hotel Unter den Linden kl. 8.00 og kører igennem Tyskland med passende pauser undervejs retur til Danmark.
Der gøres ikke ophold ved den dansk/tyske grænse.

Ret til ændringer forbeholdes.