Lis Nyrup og Pouli Pedersen, der driver rejseselskabet PouLis Rejser, er bosiddende i Birgittelyst, Viborg. Vi driver PouLis Rejser sideløbende med vores daglige arbejde, hvorfor der er et begrænset antal rejser hvert år. Lis Nyrup arbejder til dagligt ved Viborg kommune som dagplejepædagog, og Pouli Pedersen arbejder som økonomichef og kapitalforvalter på bispekontoret i Viborg.

I 2018 går turen til Harzen Kr. Himmelfart, til Rhinen i juli, til Norge i september og til Berlin i november.

Vi samarbejder med Silkebus i Silkeborg og kører i topmoderne busser.

Vores interesse for Prag

Vi har gennem en årrække haft en meget stor interesse for Tjekkiets hovedstad, Prag, også kaldet Den Gyldne Stad, og vi mener, at Prag uden tvivl er en af Europas smukkeste og mest populære hovedstæder. Vi har gennem de sidste 18 år arrangeret ture til hovedstaden i Påsken stor success.

Successen gentages med vores tur til Rhinen

Vi gentager successen fra de to foregående år og kører til Rhinen med Rüdesheim og Assmannshausen. Vi glæder os meget og har sammensat et program, som giver mulighed for at nyde det smukke landskab og se nærmere på kulturen.

Tur til Harzen

Harzens perle er og bliver Goslar, som er den største og mest charmerende by med sine store huse i bindingsværk og skiferbelægning i smukke mønstre. På turen til Harzen skal vi både se nærmere på Goslars gamle bydel samt opleve den berømte dæmning ved Okerstausee og Rammelsberg-minen.

Norge i Høst

Vi gentager succesen med det smukke Telemark og med luksusophold på Quality Straand Hotel i Vrådal. Turen er i år lidt anderledes med nye oplevelser.

Berlins julemarkeder

Berlin er en spændende destination, som rummer mange seværdigheder. Oplev Berlins mange julemarkeder med den helt særlige julestemning. Med dansktalende guide får du også et rigtig godt indblik i Berlins historie og kultur.

PouLis Rejser er medlem af Rejsegarantifonden.