Program

Vi kører til Prag 5 dage i Påsken 2023 for kun kr. 3.195,-. Vores program byder på mange seværdigheder.  

1. dag – Udrejse

Tidligt torsdag morgen er der afrejse fra Viborg, og der køres gennem Tyskland med passende pauser, herunder for frokost inden vi når Prag ved aftenstid. Efter indkvartering vil der blive serveret en 3-retters menu i skibets restaurant.

2. dag: Byrundtur

Vi starter byrundturen med først at køre en tur i bussen op til den imponerende Hracanyborg, Herefter fortsættes til fods, idet den gamle bydel skal opleves til fods. Efter af have set Prags imponerende borgområde med Skt. Vitus Katedralen i midten, går vi videre af den Italienske gade til Karlsbroen over floden Moldau, der deler Prag. Vi fortsætter af ”kongevejen” til rådhuset med det astronomiske ur og Týn-kirken for at slutte ved Folkets Hus. Efter byrundturen, der tager 3-4 timer, kan Prag opleves på egen hånd indtil kl. 19.00, hvor der en 3-retters menu i restauranten på Albatros.

3. dag: Glasværk og Borgen i Karlstein
Vi starter dagen med at køre til Nizbor, som ligger ca. 40 km. syd vest for Prag. Her skal vi besøge et gammelt glasværk, som er kendt for deres slebne krystal, og hvor der også er mulighed for at købe i fabrikkens butik. Herefter fortsætter vi til Karlstein, hvor vi skal opleve en gamle middelalderborg, som Karl IV lod bygge i 1300-tallet. I Karlstein skal vi også opleve et af Tjekkiets flotte voksmuseer. Herefter er der mulighed for at opleve byen og spise frokost på egen hånd. Hen på eftermiddagen køres retur til Prag. Kl. 19.00 er der middag i restauranten på Albatros.
Efter middagen vil der blive arrangeres en lille gåtur til Rådhuspladsen og Karlsbroen, så der er mulighed for at opleve ”Prag by Night”.

4. dag: Troja-palæet, Prags Zoo eller Botanisk Have

Vi starter med at køre op i Troja området, hvor vi først skal opleve Prags mest bemærkelsesværdige sommerpalæ Troja med de smukke fresker på vægge og loft. Herefter går vi over i Prags fantastiske zoologiske have med ca. 5.000 dyr, som ligger på samme klippeskråning ned mod Moldau som Troja Palæet. Der er også mulighed for at opleve Prags Botaniske Have med en storslået udsigt, hvis dette har interesse. Der spises frokost på egen hånd i området. Kl. ca. 15.30 kører vi ud til Prags TV-tårn, hvor vi skal se Prag fra oven, inden der er middag på Albatros kl. 18.00.
Kl. 20.00 tager vi på en sejltur på floden Moldau, hvor vi igen skal opleve “Prag by Night” men fra vand siden. På sejlturen, der tager 2 timer serveres kaffe med kage, og der underholdes med levende musik..

5.dag: Hjemrejse

Kl. 8.00 tager vi igen afsked med Prag. Vi kører retur med passende pauser retur til Danmark og med en forventet hjemkomst til Viborg sidst på aftenen.

Ret til ændringer forbeholdes.