Prag – Jubilæumstur

Ta’ med PouLis Rejser til det vidunderlige Prag i Påsken 2024, den 28. marts – 1. april 2024 for kun 3.795 kr.

I 2024 har vi ”25 års jubilæumstur” til Prag i Påsken – ligeledes på Albatros inkl. halvpension, sejltur på Moldau samt udflugter med entréer. Prag er stadig et af Europas mest populære rejsemål.

Prag er et af Europas mest populære rejsemål. Det forstår man, når man slentrer gennem byens brostensbelagte gader, der oser af middelalderstemning. Prag er en utrolig charmerende by, og livsglæden og de berømte seværdigheder giver hovedstaden en nærmest magisk stemning. Prag byder også på et kulturudbud inden for koncerter, opera og teater. Tag en slentretur på Karlsbroen, besøg verdens største borgområde, det astronomiske ur eller sluk tørsten med et glas godt tjekkisk øl.

Se programmet eller læs om hotellet.

Download hele brochuren om turen.

Inkl. halvpension, udflugter og entréer.

Prisen er inkl. byrundtur, sejltur på Mouldau med kagebuffet, udflugter m/entreer til Prags TV-tårn inkl. ”Jubilæumssandwich”, Troja Palæet, Nationalmuseet og Glasværk i Nizbor samt Woks museum, samt rejseleder/guider under hele turen (Pouli og Lis).

Busrejser til Prag med danske rejseguider

Vi hjælper gerne med at bestille bord på en restaurant eller andet. Vi har rejst i Prag i 25 år og kender derfor mange af byens seværdigheder rigtig godt.

I turen er inkluderet transport i luksusbus, ophold i dobbeltværelse, buskørsel i **** luksusbus med WI-FI. Kaffe med rundstykke op udturen, byrundtur, sejltur på Mouldau med kagebuffet, udflugter m/entreer til Prags TV-tårn inkl. ”Jubilæumssandwich”, Troja Palæet, Nationalmuseet og Glasværk i Nizbor samt Woks museum, samt rejseleder/guider under hele turen (Pouli og Lis) og inkl. gebyr til Rejsegarantifonden. Depositum kr. 500,- betales ved rejsens bestilling.