Prag

Ta’ med PouLis Rejser til det vidunderlige Prag i Påsken 2023, den 6.-10. april 2023 for kun 3.195 kr.

Prag er et af Europas mest populære rejsemål. Det forstår man, når man slentrer gennem byens brostensbelagte gader, der oser af middelalderstemning. Prag er en utrolig charmerende by, og livsglæden og de berømte seværdigheder giver hovedstaden en nærmest magisk stemning. Prag byder også på et kulturudbud inden for koncerter, opera og teater. Tag en slentretur på Karlsbroen, besøg verdens største borgområde, det astronomiske ur eller sluk tørsten med et glas godt tjekkisk øl.

Se programmet eller læs om hotellet.

Download hele brochuren om turen.

Inkl. halvpension, udflugter og entréer.

Når du tager med PouLis Rejser til Prag, er du sikker på, at vi selv guider på alle ture. Vi skal blandt andet på byrundtur, hvor du får et godt indblik i byens historie og de store seværdigheder. På denne Prag tur skal vi også op i Prags TV-tårn, se Troja palæet, Prags zoo og besøge et glasværk i Nizbor samt voksmuseum i Karlstein, hvor vi også besøger den charmerende borg.

Busrejser til Prag med danske rejseguider

I Prag guider vi selv på hele turen, og vi hjælper gerne med at bestille bord på en restaurant eller andet. Vi har rejst i Prag i 22 år og kender derfor mange af byens seværdigheder rigtig godt.

I turen er inkluderet transport i luksusbus, ophold i dobbeltværelse, buskørsel i **** luksusbus med WI-FI, halvpension fra aftensmad 1. dag til og med morgenmad sidste dag, byrundtur, sejltur på Mouldau, udflugter m/entreer til Prags TV-tårn, Troja Palæet, Prags Zoo og Glasværk i Nizbor samt voksmuseum i Karlstein og rejseleder/guider (Pouli og Lis) under hele turen samt gebyr til Rejsegarantifonden. Depositum kr. 500,- betales ved rejsens bestilling.