Program

1. dag – Celle – Den gamle hansestad

Fredag hen på eftermiddagen ankommer vi til Celle. Efter indtjekning på hotellet er der mulighed for at besøge byens julemarkeder, hvor man kan gå på opdagelse i de mange boder med bl.a. Glühwein, pandekager og alle de spændende ting, som et tysk julemarked byder på.
Kl. 19.00 er der middag på en restaurant i nærheden af hotellet. Herefter er aften til fri disposition.

2. dag – Jul i Celle

Efter en dejlig morgenbuffet starter vi dagen med guidet byrundtur med vores lokale guide Jytte Asmus, Hun kender alle historier, der er værd at vide om Celle, så glæd dig. Efter den guidede byrundtur er der frokost på egen hånd og mulighed for shopping og opleve julemarkederne igen. Eftermiddagen kan evt. også bruges til at besøge Celle Slot eller Bomann-museet, der rummer alt om Lünebürger egnens historie, det ligger lige over for slottet.
Kl. 19.00 er der igen fælles middag men på en anden restaurant i byen. Herefter er aftenen til fri disposition.

3. dag – Hamborg

Efter endnu en dejlig morgenbuffet pakkes bussen, og kl. 09.00 køres der direkte til Hamborg. Vi ser først lidt af byen fra bussen, inden der bliver tid til på egen hånd at opleve det flotte julemarked på pladsen foran rådhuset, spise frokost eller se nærmere på de andre julemarkeder i den gamle bydel.

Hen på eftermiddagen køres der retur til Danmark. Der gøres ikke ophold ved grænsen.

Ret til ændringer forbeholdes.