Juletur til Celle og Hamborg

Ta’ med på vores juletur til Celle og Hamborg og oplev den spændende historie og hyggelige julemarkeder i Celle og Hamborg fra den 2. – 4. december 2022. Turen er med halvpension og koster 2.295,-

Oplev det stemningsfulde julemarked i den gamle hansestad Celle og det store og spændende julemarked i Hamborg med PouLis Rejser.

Celle er som et levende museum med over 400 velbevarede bindingsværksbygninger og er en utrolig smuk og charmerende by med brostensbelagte stræder, hyggelige caféer og et stemningsfuldt julemarked. Byen har en spændende historie og med særligt dansk islæt. Det var her dronning Caroline Mathilde boede i eksil efter affæren med Struensee. Vi bor centralt, så man kan spadsere direkte ud i de julesmykkede gader og til byens hyggelige julemarkeder. På hjemturen besøger vi Hamborg, hvor vi tilbringer et par timer, inden turen fortsættes til Danmark.

Se programmet for turen her.

Vi skal bo centralt på det 3-stjernede Intercity Hotel. Læs mere om hotellet her.

Pris kun kr. 2.295,- inkl. halvpension.

Pr. person i delt dobbeltværelse, buskørsel i ****luksusbus med Wi-Fi, morgenmad fra 2. dag til og med morgenmad sidste dag. Kaffe og rundstykke i bussen på udturen, rejseleder og dansk lokalguide på en lille byrundtur i Celle samt gebyr til Rejsegarantifonden.

Depositum kr. 500,- betales ved rejsens bestilling og resten en måned inden afrejsen.