”Klippeøen, Østersøens Perle eller Solskinsøen” – ja kært barn har mange navne. Bornholm er nu blevet et af vores faste rejsemål.

Oplev Danmarks dejligste ferieø med PouLis Rejser fra den 20. – 24. juni 2022 for kun kr. 4.595.-

Bornholm har en varieret natur med stejle klipper, skove, søer og sandstrande og små charmerende byer med en hyggelig atmosfære. Hver dag byder på spændende udflugter – så glæd dig til nogle dejlige dage.

Se hele programmet samt flere billeder eller læs om hotellet her.

Vi skal bo i naturskønne og rolige omgivelser på Hotel Balka Søbad, som er et strandhotel med direkte adgang til en af Bornholms fineste sandstrande. Hotellet har opvarmet pool og saunaafdeling. Her kan man vandre langs kysten til Nexø og specielt Snogebæk, som bestemt er en gåtur værd inden aftensmaden.

Busrejser med danske guider

På vores tur til Bornholm er vi selv med på hele turen og har også en lokal guide med til at vise os rundt. Prisen inkluderer dobbeltværelse med halvpension (3 retter eller buffet) fra 1. dag til og med morgenmad sidste dag. Buskørsel i ****luksusbus med Wi-Fi, kaffe m/rundstykke og frokost på udturen (sandwich), lokal guide (Jørgen), rejseledere (Lis og Pouli), udflugter med entréer samt gebyr til Rejsegarantifonden.