Oplev den smukke by Stockholm – Nordens Venedig – og Linköping med PouLis Rejser i 5 dage fra den 12. – 16. august 2020 for kr. 3.975,-. Vi skal opleve Stockholm og Linköping med Gamla Stan, Göta Kanalen og Vadstena med PouLis Rejser.

Se hele programmet eller læs om hotellerne her.

Den svenske hovedstad er en elegant storby med vand til alle sider. Byen breder sig over 14 øer i skærgården, og netop derfor kaldes byen også af mange for Nordens Venedig. Vi skal se det imponerende krigsskib Vasa, som sank efter blot 20 min. på sin jomfrurejse i 1628. Efter 333 år blev det gigantiske skib bjærget i en forbløffende stand og kan nu opleves på Vasa museet, som er Sveriges største turistattraktion.

I Linköping skal vi Domkirken, Gamla Stan og Carl-Johan slusetrapper i Berg – Göta kanalens længste sammenhængende slusetrappe med hele syv sammenhængende kamre.

Udflugter og dansk guide

På vores tur til Stockholm er der i prisen inkluderet en byrundtur med dansk guide, hvor du får et godt overblik over byen og ser mange highlights. I vores program for Stockholm har du også mulighed for besøge Domkirken, Stadshuset og Drottningholm.

Busrejser til Stockholm med danske rejseguider

Vi er selv med på hele turen og hjælper gerne undervejs med fx bordbestilling eller andet. For kr. 3.975 pr. person får du ophold i delt standard dobbeltværelse på ****Hotel Scandic Klara i Stockholms centrum og aftenbuffet 1. aften. Byrundtur med lokal dansk guide, udflugter og entré til Stadshuset, Vasa Museet og Kongeslottet Drottningholm. Ophold på Hotel Scandic Frimuren i Linköping inkl. aftenbuffet, færge Frederikshavn – Göteborg t/r og kørsel i **** luksusbus med Wi-Fi og dansk rejseleder på hele turen.

Tilkøb af 2 x 3-retters aftenmenuer/buffet på Hotel Scandic Klara i Stockholm kr. 425,00 pr. person.

Vi glæder os til at vise dig Stockholm og Linköping.