1. dag
Kl. 06.00 torsdag morgen er der afrejse fra Viborg, og der køres med passende pauser gennem Tyskland til Goslar, hvor vi ankommer hen på eftermiddagen. Efter indtjekning på hotellet, går vi lille tur i byen til Marktplaz med bl.a. rådhuset og Kämmergebäude samt det berømte figur- og klokkespil omkring Rammelbergminens historie. Vi fortsætter til Kaiserpfalz, hvorefter Goslar kan opleves på egen hånd. Kl. 19.00 er der 3-retters aftenbuffet på hotellet. Aftenen er fri.

2. dag
I dag skal vi opleve Wernigerode, der er blevet hovedbyen i østlige Harzen. Byen er en af DDR´s perler, som er blevet tilgængelig efter genforeningen i Tyskland. Vi starter i den ældre bydel og går til Marktplatz som er byens fine torv med det smukke rådhus og velgørerbrønden og sanerede bindingsværkshuse. Vi ser først lidt af byen, inden der bliver mulighed for tage Bimmelbahn op  til Torneroseslottet. Efter en tur på slottet kan byen og frokosten opleves på egen hånd. Efter frokost forsætter vi til Tysklands største,
opdæmmede sø, Rappbodetalsperre, hvor vi gør et kort ophold, inden vi fortsætter til Rübeland, hulebyen i Harzen, hvor der venter os en farverig oplevelse i den berømte drypstenshule Baumannshöle. Sidst på eftermiddagen køres der retur til Goslar, hvor byen igen kan opleves på egen hånd inden aftensmaden. Kl. 19.00 er der 3-retters aftenbuffet. Aftenen er herefter fri.

3. dag
I dag tager vi til Quedlinburg, der ligger i det nordøstlige Harzen. Byen er en rigtig hyggelig by med ca. 1300 bindingsværkshuse, der er bygget i skiftende stilarter gennem 5-600 år. Der er også mange små hyggelige torve med udeservering. Det meste af byens centrum blev i 1994 en del af Unesco Verdensarv. Herefter fortsætter vi til Thale/Hexentanzplatz. Vi gør et kort ophold i Thale, hvor der bliver der mulighed for at tage svævebanen op til Heksenes Danseplads på toppen af den 451 m høje klippe som er kendt for ”at være mødested for hekse” Her bliver der lejlighed til at nyde den storslåede udsigt ud-over det prægtige og grønne Harzen. Herefter køres retur til Goslar, hvor byen igen kan opleves på egen hånd inden aftensmaden. Kl. 19.00 er der 3-retters aftenbuffet. Aftenen er herefter fri.

4. dag
Efter endnu en dejlig morgenbuffet pakkes bussen, og kl. 09.30 går turen tilbage over Luneburger Heide til Celle, hvor vi gør et ophold i den smukke gamle by. Her ser vi slottet, hvor den danske dronning Caroline Mathilde blev forvist til og døde i år 1775. Vi skal også se nogle af de mange velholdte og farverige bindingsværkshuse.

Ret til ændringer forbeholdes.