1. dag – Goslar – Harzens hovedby og handelscentrum.

Onsdag hen på eftermiddagen ankommer vi til Goslar, hvor vi skal bo centralt på det gamle og fine Hotel der Achtermann. Når vi har tjekket ind på hotellet, går vi en lille tur rundt i byen for at opleve Goslar og den hyggelige julestemning med det store julemarked på torvet. Vi slutter ved Kaiserpfalz Slottet, hvorefter julemarkedet kan opleves på egen hånd.
Kl. 19.00 er der aftenbuffet på hotellet. Herefter er aftenen til fri disposition.

2. dag – Jul i “Harzen”

Efter en stor og flot morgenbuffet starter vi dagen med at køre til Wernigerode, der er hovedbyen i det østlige Harzen med de smukt istandsatte bindingsværkshuse. Wernigerode er en af DDR´s perler, som blev tilgængelig efter murens fald. Her er hele torvet også omdannet til et stort julemarked. Vi nyder stemningen og spiser frokost på egen hånd, inden der køres retur til Goslar først på eftermiddagen, hvor der igen bliver mulighed for at opleve de flotte julemarkedet.
Kl. 19.00 er der aftenbuffet på hotellet. Herefter er aftenen til fri disposition.

3. dag – Hjemrejse

Efter endnu en dejlig morgen-buffet pakkes bussen, og kl. 09.30 køres der retur med passende pauser til Danmark med ophold for frokost og aftensmad. Der gøres ikke ophold ved grænsen.

Ret til ændringer forbeholdes.