Kulturbyen Dresden – Perlen ved Elben – også kaldes Tysklands Firenze, er hovedstad i delstaten Sachsen.

Oplev det historiske Dresden, Meissen og Sachsisk Schweiz med PouLis Rejser – 5 dage fra den 9. – 13. maj 2022 fra kun kr. 3.595,-/3.795,-.

Dresden huskes nok mest for de allieredes bombardement i februar 1945, hvor det meste af byen blev lagt i ruiner. Nu står den gamle kulturby igen klar efter et omfattende restaureringsarbejde. Dresden byder på det hele – kunst, kultur, smuk arkitektur, musikliv og en storslået natur ved Elben, som skærer sig gennem dybe klippekløfter i det Sachsiske Schweiz.

Dresden byder på mange kendte seværdigheder, som kurfyrste August den Stærke var bygherre for, bl.a. Frauenkirche, Zwinger, Fürstenzug, Semperopreraen, Residenzschloss og Horkirche, Brühlsche Terrasse og Meissen Porcelænssamling der omfatter 20.000 stykker porcelæn.

Der bliver på denne tur guidede timer med Anders K. Jakobsen (vores Berlin guide) og tid til også selv at gå på opdagelse.

Vi bor midt i centrum på Dresdens pulserende strøg omgivet af små caféer og restauranter samt fristende butikker.

Se programmet, læs om hotellet eller download brochuren.

Inkl. halvpension, udflugter og entréer, dansk guide og rejseleder

Når du tager med PouLis Rejser til Dresden, får du et unikt indblik i både Dresdens historie men også de omkringliggende seværdigheder. Vi blandt andet en tur til porcelænsbyen Meissen, som ligger idyllisk ned til Elben ca. 25 km. nord for Dresden. Her besøger vi porcelænsfabrikken, hvor vi ser “det hvide guld”s tilblivelse samt ser det smukke museum, hvor udstillingerne fører os mere end 300 år tilbage i historien.

Vi glemmer heller ikke naturen omkring Dresden, der er helt speciel med sine fantastiske sandstensklipper i Sachsiske Schweiz, hvor vi nyder udsigten fra Bastei klipperne 190 meter over Elben.

Vi besøger også det smukke lystslot Pillnitz, som August den Stærke også var bygherre for. Her skal vi opleve slotsparken, hvor der bl.a. står det 300 år gammelt Kamelia Blomstertræ, og dets skræddersyede drivhus, som kan køres hen over træet om vinteren.

Vi kører også til Königsstein, hvor vi skal opleve den imponerende og uindtagelige fæstning fra det 12. århundrede. Bygningerne fungerede som statsfængsel i århundreder, men nu er fæstningen blevet en turistattraktion.

Nyhed 2022: PouLis Rejser kører til Dresden

Vi glæder os til at vise jer Dresden og dets mange fantastiske seværdigheder.

Tilmeld dig til denne fantastiske tur inden 24. december 2021, og PouLis Rejser giver kr. 200,- i julegave, så prisen er Kr. 3.595,-.

Herefter koster turen kr. 3.795,-.

I turen er inkluderet transport i ****luksusbus med wi-fi, kaffe og rundstykke på udturen, ophold i dobbeltværelse, halvpension fra aftensmad 1. dag til og med morgenmad sidste dag,  udflugter, entréer iflg. program, rejseleder og dansk guide samt byskat og gebyr til Rejsegarantifonden. Depositum kr. 500,- betales ved rejsens bestilling.