1. dag
Kl. 06.00 fredag morgen er der afrejse fra Viborg, og der køres med passende pauser over Fyn, Sjælland og over Øresundsbroen videre til Ystad. I Rønne står vores lokale guide klar til rundtur i Rønne, hvor vi også kører forbi de to store granitbrud, Klippeløkken og Stubbeløkken og slutter med en kort gå tur i Rønnes gamle bydel før vi kører videre nordpå mod Hasle og Sandvig, forbi Hammershus slotsruin, til vores hyggelige hotel, Hotel Pepita i Sandvig.

2. dag
I dag kører vi sydpå forbi Ols rundkirke, hvor vi gør et kort stop for at høre
om rundkirkerne på Bornholm, før vi ad kystvejen kører til Svaneke. Her er der i dag torvedag. Guiden viser os rundt i den lille hyggelige by, hvor der også er tid på egen hånd og til at spise frokost.
Herefter fortsætter vi sydpå gennem Nexø til Dueodde. Her bliver der lejlighed til at gå ned på stranden og føle på det fine, hvide sand. Vi begynder hjemturen til hotellet, men først skal vi besøge Vingården, Lille Gadegård, hvor guiden tager os med ud i vinmarken. Herefter er der vinsmagning. Vi fortsætter gennem Åkirkeby og den store skov, Almindingen, og videre til Danmarks største rundkirke, Østerlars rundkirke, hvor der bliver mulighed for at opleve kirken inden turen går retur til hotellet og kaffe.

3. dag
I dag skal vi besøge Bornholms Tekniske Samling og Gudhjem. På vejen kigger vi ind i Troldeskoven og besøger også Helligdomsklipperne. I Gudhjem bliver der tid på egen hånd og til evt. at spise frokost på Gudhjem Røgeri Fiskebuffet eller noget typisk bornholmsk, Sol over Gudhjem?
På turen tilbage til hotellet kører vi til Hammershus, hvor vi skal se det nye Besøgscenter, hvorfra der er en fantastisk udsigt op mod borgen, som knejser på klippetoppen godt 70 meter over havet. Efterfølgende går vi op på borgen og nyder den fantastiske udsigt over klipperne og havet, inden vi kører til hotellet og eftermiddagskaffe og kage.

4. dag
Dagens udflugt går til Bornholms vestkyst med besøg blandt meget andet på Hasle museumsrøgeri, hvor vi hører om røgningens ædle kunst.
Vi skal besøge Rytterknægten, Ekkodalen og Bisonskoven, hvor vi, hvis heldet er med os, møder den europæiske bison, som går frit rundt i et indhegnet område ved Baste og Svinemosen midt inde i Almindingen. Undervejs finder vi et sted, hvor vi kan spise frokost. Tilbage mod hotellet besøger vi Kræmmerhuset med øens skønneste have og butikken med et stort udvalg af keramik og brugskunst.

5. dag
Efter morgenmaden sættes kursen igen mod Rønne, hvor vi igen skal med Bornholmerlinjen til Ystad. Herfra går turen ad samme vej retur med passende pauser og frokost. Hjemkomst først på aftenen.

Ret til ændringer forbeholdes.