OBS: Denne tur er udsat til 27. september til 1. oktober.

Som noget helt nyt i 2020 kører vi en tur til Bornholm. Oplev Danmarks dejligste ferieø med PouLis Rejser fra den 27. september til 1. oktober 2020 for kun kr. 4.250.-

Bornholm er en blanding af små charmerende byer med hyggelig atmosfære. Vi skal opleve en varieret natur med stejle klipper, skove, søer og sandstrande. Hver dag byder på spændende udflugter – vi slutter af på hotellet med eftermiddagskaffe, så glæd dig til nogle dejlige dage.

Se hele programmet samt flere billeder eller læs om hotellet her.

Sandvig ligger i læ af Langebjerg og Hammerknuden. Bybilledet præges af smalle gader, gamle bindings-værkshuse og en lille havn. Der er knap 2 km til Allinge. I Sandvig findes hyggelige caféer, kunsthåndværk og måske Bornholms bedste is hos Kalas iscafé, som ligger helt ude på Sandvigs klipper med udsigt til Østersøen og Hammerknuden.

Busrejser med danske guider

På vores tur til Bornholm er vi selv med på hele turen og har også en lokal guide med til at vise os rundt. Prisen inkluderer dobbeltværelse med halvpension inkl. øl, vand og vin ad libitum og kaffe (18.30-21.00) fra 1. dag til og med morgenmad sidste dag. Eftermiddagskaffe med kage og en aften med levende musik. Buskørsel i ****luksusbus med Wi-Fi, kaffe m/rundstykke på udturen, lokal guide, rejseleder (Lis og Pouli), udflugter med entréer (Bornholms Tekniske Samling, Kræmmerhuset, Vinsmagning og Østerlars Rundkirke) samt gebyr til Rejsegarantifonden.