”Klippeøen, Østersøens Perle eller Solskinsøen” – ja kært barn har mange navne. Bornholm er nu blevet et af vores faste rejsemål.

Oplev Danmarks dejligste ferieø med PouLis Rejser fra den 4. til 8. oktober 2021 for kun kr. 3.995.-

Bornholm har en varieret natur med stejle klipper, skove, søer og sandstrande og små charmerende byer med en hyggelig atmosfære. Hver dag byder på spændende udflugter – så glæd dig til nogle dejlige dage.

Se hele programmet samt flere billeder eller læs om hotellet her.

Vi skal bo i Allinge i læ af vinden, sydøst for Hammerens vældige klipper. Allinge er i dag hyggelig ferieby og en vigtig handelsby, som også danner rammen om Folkemødet på Nordbornholm. Bybilledet præges af gul- og rødkalkede bindings-værksgårde, havnen, smalle gader med forretninger, caféer, restauranter og røgerier. Der er knap 2 kilometer til Sandvig.

Rejs med danske guider hele vejen

På vores tur til Bornholm er vi selv med på hele turen og har også en lokal guide med til at vise os rundt. Prisen på 3.995 kr. pr. person i delt dobbeltværelse med halvpension (3 retters buffet inkl. øl, vand og vin ad libitum og kaffe fra kl. 18.00-21.00) fra 1. dag til og med morgenmad sidste dag. Der er fri kaffe på hotellet hver dag. Buskørsel i ****luksusbus med Wi-Fi, kaffe m/rundstykke og frokost (sandwich) på udturen, lokal guide (Jørgen), rejseledere (Lis og Pouli), udflugter med entréer, samt gebyr til Rejsegarantifonden.